Smarta hem

Savant i din vardag:
Upptäck hur Savant Home kan skräddarsys så att det passar just ditt dagliga liv. Läs om hur en dag med Savant kan se ut. 

På morgonen: 
Huset är uppvärmt redan när du vaknar. Från högtalarna ljuder din favoritmusik. Persiennerna dras ifrån och släpper in morgonljuset utan att du behöver stiga upp ur sängen. 

På förmiddagen: 
Under morgonmötet på kontoret kommer du på att du har glömt att släcka ljuset hemma. Inga problem. Det gör du enkelt med en snabb knapptryckning. Allt från distans.

Vid lunch: 
Öppna garagedörren för leverans av din nya soffa. Stäng den lika smidigt igen. Allt från distans.   

Efter jobbet: 
Tänd  ljuset inomhus och på garageuppfarten på distans. När du kommer hem från jobbet möts du av en välkomnande belysning.

Middagsdejten: 
Genom ett enkelt klick sätter du på din, eller varför inte din och din älskades, favoritlåt samtidigt som ljuset sakta dimmas. En perfekt start för en romantisk kväll. 

Till natten:
Kryp ner i sängen och sätt på ditt favoritprogram. När det dags att sova ställ in önskad temperatur på elementen och släck ljuset i hela huset utan att behöva gå upp. Godnatt!  

Vad kan Savant göra: 

 • Savant är ett system av premiumkvalitet som kan användas för att styra hela ditt hus. Läs nedan om allt som ingår i Savant Pro:
 • En oöverträffad app som gör att du enkelt kan kontrollera ljus, temperatur, underhållning och säkerheten i ditt hem.
 • Erbjuder även lösningar till hem, vilka har faciliteter som utomhusljud, bio-rum och liknande.
 • Kan också användas utomhus. Genom att klicka på exempelvis “Cocktail Hour” sätts belysningen i poolen igång och musik spelas i utomhushögtalarna.
 • Bevakning av ditt hem på distans. Du blir snabbt underrättad om allting inte är som det skall.
 • Möjlighet att skapa profiler med olika behörighet för personer som ofta vistas i ditt hem.
 • En smidig fjärrkontroll som kan användas för att nyttja alla Savants funktioner.  

  Övrigt: Savant är etablerad på marknaden sedan 2005 och kommer från USA.

  Savant kan styras från en Savant fjärr, Ipad, iPhone samt styrpanel med display.

  AVoIP= Ljud över Nätverket samt styrning.

  Savant har Takhögtalare samt Ljudlimpor som kan placeras under en tv, kan också integreras med systemet, allt går över AVoIP.

Savant Lightning (KNX): 
Genom Savant Lightning så är ditt hem aldrig för ljust eller mörkt utan precis som du önskar. Kontrollera ljuset i ditt hem var du än är. Spara energi genom att släcka ner i rum du inte är i för stunden. Schemalägg utomhusbelysningen så att den är på när du kommer hem på kvällen. Med ett enkelt tryck på “Godnatt” släcker du ner hela ditt hem.

Savant Climate Control (Savant Temperaturkontroll)
Justera temperaturen från distans så att ditt hus har perfekt temperatur när du kommer hem. Schemalägg dina gardiner/persienner så att de dras för mitt på dagen om så önskas. Ställ in olika temperaturer i skilda rum. Håll koll på ditt hem även när du är på semester. Du får alarm om plötslig kyla eller fukt skulle uppkomma i hemmet. 

Savant Entertainment (Savant Underhållning)
Skapa en unik Sonos spellista för varje rum.
Klicka på “Filmkväll” och projektorn/Tv sätts igång, ljuset dimmas, fåtöljerna sätts i “biotittarläge” per automatik. Se på upp till nio saker samtidigt på storbildsskärm genom vår app True control. 

Savant Music 
Förser hela huset med musik från Spotify med bibehållen ljudkvalitet i alla rum. Passar både gemene man och musikälskaren/musiknörden.